Vánoce s Europlasmou 2022

Vánoce s Europlasmou 2022

Po roce Vánoce, Vánoce přicházejí 🎶 A kdy jindy dělat dobré skutky než v tomto nejkrásnějším období roku?

Tím se řídíme i my v Europlasmě, a proto jsme pro Vás připravili pokračování každoroční akce Vánoce s Europlasmou, během které se našim dárcům snažíme zpříjemnit hektický předvánoční čas a ocenit je za jejich pomoct druhým. 🎁

Přijďte 4x darovat krevní plazmu v termínu 24. 10. - 17. 12. 2022 a odneste si plnou náruč dárků. Kromě čerstvě navýšené finanční náhrady 800 Kč za každý odběr Vám předáme dárkovou tašku plnou vánočních dobrot a zároveň budete mít možnost vylosovat si jednu z 1000 odměn Velké vánoční loterie!

Více o pravidlech této Soutěže naleznete zde.

Dárky, které na Vás čekají ve Velké vánoční loterii:

Partneři soutěže

Společně s námi se Vám rozhodli poděkovat za Vaši ochotu pomáhat druhým také naši tradiční partneři akce. Společnosti, které věnovali do této Soutěže své produkty jsou:

FISKARS

Zastáváme názor, že kuchyně je srdcem každého domova. Proto pro vás máme výrobky, které vám umožní lépe si vychutnávat ty nejlahodnější životní okamžiky. S našimi kuchyňskými potřebami je vaření zkrátka zábavnější – od přípravy až po servírování. Snadno se používají, snadno se čistí, snadno se uskladní a snadno se do nich zamilujete.

COBI

Stavebnice COBI se vyrábí v EU a nejsou vyrobeny v Číně. Vyrábí se od roku 1992 a každá fáze vývoje a výroby je plně realizována v naší společnosti – od prvotní myšlenky, přes návrh, design, výrobu forem, výrobu hračky až po dodávku do prodejen. Díky tomu vám můžeme nabídnout výrobky splňující nejpřísnější požadavky, vyrobené z kvalitních materiálů a certifikované evropskými laboratořemi (TUV Rheinland Group).

DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE ZACHRAŇOVAT ŽIVOTY

Napište nám
Zavřít

Prosím čekejte, načítám formulář ...