Vánoce s Europlasmou 2019

Vánoce s Europlasmou

Období vánočních svátků se pomalu blíží a s nimi i spousta shonu a starostí. Právě proto bychom Vám rádi alespoň trošku ulehčili přípravy na toto nejkrásnější období v roce :-)

Přijďte v termínu od 28. 10. do 23. 12. 4krát darovat krevní plazmu a vedle finanční náhrady vašich výdajů ve výši 2 400 Kč od nás ihned po ukončení 4. úspěšného darování navíc získáte dárkovou tašku plnou vánočních dobrot.

Tím u nás Ježíšek nekončí!

Čeká na Vás Velká vánoční loterie, která bude probíhat ve dnech od 09. 12. 2019 – 23. 12. 2019.

Každý dárce, který v době trvání akce Vánoce s Europlasmou úspěšně absolvuje čtyři odběry krevní plazmy, získává k výše uvedené dárkové tašce možnost účasti v naší Velké vánoční loterii. V případě úspěšného vylosování výhry si dárce odnese další hodnotný dárek pod stromeček pro sebe nebo pro svoje blízké.

Více o pravidlech této Soutěže naleznete zde.

Dárky dostáváte vy - naši dárci

Do naší Velké vánoční loterie jsme tentokrát zařadili následující dárky:

Partneři soutěže

Společně s námi se Vám rozhodli poděkovat za Vaši ochotu pomáhat druhým také následující společnosti, které věnovali do této Soutěže své výrobky či produkty:

Nože z řady Functional Form+

Jsou dokonale vyvážené pro přesné a komfortní krájení. Mají odolné a vysoce funkční čepele z kvalitní nerezové japonské oceli o optimální tvrdosti (HRC 53). Ergonomické rukojeti nožů s povrchem z materiálu Softouch™ jsou nejen velmi odolné proti opotřebení, ale též zajišťují příjemný a jistý úchop. Nože se jednoduše čistí, je možno je dát do myčky na nádobí. Tyto nože se stanou Vaším neodmyslitelným pomocníkem pro každodenní krájení.

Škoda Fabia model 2019, 1:35

Postavte si model auta Škoda Fabia z roku 2019 v měřítku 1:35. Zatímco skutečný model má tříválcový motor o výkonu 110 k a maximální rychlost 196 km/h, náš sestavený model měří 11 cm na délku, 6,5 cm na šíčku a 4 cm na výšku. Balení obsahuje 77 kostek stavebnice. Vyrobeno v EU pod licencí Škoda. Stavebnice Cobi jsou kompatibilní s ostatními značkami.

Děkujeme, že nám pomáháte zachraňovat životy!

Napište nám
Zavřít

Prosím čekejte, načítám formulář ...