Vánoce s Europlasmou

Vánoce s Europlasmou

Období vánočních svátků se pomalu blíží a s nimi i spousta shonu a starostí. Právě proto bychom Vám rádi opět po roce alespoň trošku ulehčili a zároveň zpříjemnili přípravy na toto nejkrásnější období v roce :-)

Přijďte v termínu od 26. 10. do 19. 12. 4krát darovat krevní plazmu a vedle finanční náhrady vašich nákladů ve výši 700 Kč za každý úspěšný odběr, to je 2 800 Kč celkem, od nás ihned po ukončení 4. úspěšného darování navíc získáte dárkovou tašku plnou vánočních dobrot.

Tím u nás ovšem Ježíšek ještě nekončí!

Čeká na Vás Velká vánoční loterie o 1 000 dárků, která bude probíhat ve dnech od 09. 12. 2020 – 19. 12. 2020.

Každý dárce, který v době trvání akce Vánoce s Europlasmou úspěšně absolvuje čtyři odběry krevní plazmy, získává k výše uvedené dárkové tašce možnost účasti v naší Velké vánoční loterii. V případě úspěšného vylosování výhry si dárce odnese další hodnotný dárek pod stromeček pro sebe nebo pro svoje blízké. Vyhrává průměrně každý druhý!

Více o pravidlech této Soutěže naleznete zde.

Dárky dostáváte vy - naši dárci

Do naší Velké vánoční loterie jsme tentokrát zařadili následující dárky:

Partneři soutěže

Společně s námi se Vám rozhodli poděkovat za Vaši ochotu pomáhat druhým také následující partneři akce, společnosti, které věnovali do této Soutěže své výrobky či produkty:

Nože Fiskars Hard Edge

Nože Fiskars Hard Edge se pyšní excelentní ostrostí svých čepelí, která vydrží až 4x déle než u běžných nožů. Je tomu tak díky jedinečné technologii LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost za všech podmínek. Čepele nožů jsou vyrobeny z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli. Nože Hard Edge mají rukojeti s 3D povrchem z komfortního materiálu Softouch™ pro příjemné držení a vysokou ovladatelnost nože při krájení.

Škoda Kodiaq, 1:35

Postavte si model auta Škoda Kodiaq v měřítku 1:35. Zatímco skutečný model má čtyřválcový motor o výkonu 132 k a maximální rychlost 206 km/h a z nuly na 100 to vytáhne za 7,9s, náš sestavený model měří 13 cm na délku, 6,5 cm na šířku a 4,5 cm na výšku. Balení obsahuje 98 kostek stavebnice. Vyrobeno v EU pod licencí Škoda. Stavebnice Cobi jsou kompatibilní s ostatními značkami.

R-shield Light
Antivirový nano nárkčník R-shield

R-shiled je lehký a prodyšný nákrčník se speciální nanovlákennou membrána RESPILON®, která je všitá v oblasti nosu a úst a poskytuje 99,9% záchyt virů a bakterií. Skrze membránu neprojde ani prach, smog či alergeny. Díky mimořádné flexibilitě má nákrčník skvělou prodyšnost, elasticitu, odvádí vlhkost a je odolný proti plísním.

Děkujeme, že nám pomáháte zachraňovat životy!

Napište nám
Zavřít

Prosím čekejte, načítám formulář ...